Meze Restaurant i Stavanger, som ligger i Pedersgata, tilbyr nå reservasjon for julebord. Restauranten har et bredt utvalg av retter fra middelhavsområdet og Tyrkia, og tilbyr en unik opplevelse for både små og store grupper.
Meze Restaurant har plass til totalt 100 sitteplasser, men skiller ut halvdelen av lokalen som selskapslokale med plass til 42 personer. Selskapslokalet er utstyrt med langbord med plass til 24 personer, og tre mindre bord med plass til 6 personer hver.
3-Retters Julemeny 745,-
Forrett
Meze takerk – Et mix av vår mest populære kalde meze retter.
– Avokado Hummus
– Tzatziki
– Baba Ganoush
1 varm meze rett:
– Scampi med karpers saus.
1 nystekt pitabrød. (Gluten)
Melk, Sesam, Valnøtt, Skalldyr
Hovedrett
Planksteak
Indrefilet, grønnsaker, bearnaisesaus, peppersaus, tomat, potetmos
Melk
Pinnekjøtt
Kålrabistappe, poteter, smørsaus tilsmakt persille og pinnefett.
Gluten, Melk, Soya, Selleri
Fiskerett
Ovnsstekt havabbor serveres med sitronsmør, potet, paprika og løk.
Fisk, Selleri
Dessert
Sütlaç
Tyrkisk rispudding.
Melk
Julebord hos Meze
Forrett og dessert er felles for alle mens hovedrett velges etter ønske, valg av hovedrett må sendes inn på forhånd.
Vi kan ta hensyn til allergier og legge til rette for vegetarianere på forespørsel.
Valgt hovedrett må meldes inn til hos senest 3 dager før besøksdato.
Julebord meny er gjeldende fra 21.oktober 2024.
Vi tar forbehold om endringer i meny og pris etter tilgang på råvarer.
For reservasjon av julebord kontakt oss på [email protected]